Se amână din nou procesul Pandurii – Asociaţi?

Înalta Curte de Casație și Justiție nu a dat un verdict în luna februarie ceea ce privește procesul dintre Pandurii Târgu Jiu și membrii asociați decizia fiind amânată pentru data de 24 martie. Cei de la Pandurii se aşteptă la finalizarea acestui proces, câştigat de club în primele două instanţe, dar este posibilă şi o nouă amânare.

Conducerea clubului Pandurii consideră că procesul nu poate fi pierdut, dar există totuşi şi posibilitatea ca un verdict final să mai fie din nou amânat. Pentru club şi o amânare, înseamnă din nou alte luni fără bani pentru meciuri, pentru angajaţi şi pentru jucători. Membrii asociaţi au adus în sprijinul lor unii intervenienţi care nu se ştie ce relevanţă au, iar prin aceste şicane nu ajută deloc echipa ci doar îngreunează activitatea clubului. Principalul creditor al clubului, fostul preşedinte Marin Condescu, spune că este convins că Pandurii nu are cum să piardă procesul cu asociaţii şi spune chiar că intervenția de la termenul anterior a făcut bine.

Singurul lucru rău care poate să se întâmple este ca, din anumite motive, să se dea un nou termen. Dar procesul de la Înalta Curte nu poate fi pierdut de Pandurii. Eu pot să spun doar că, aceia care au intervenit la termenul din februarie ne-au făcut un mare bine şi au adus un plus de vreo cinci milioane de lei la fondul clubului”, declara fostul președinte la precedentul termen din februarie, fără a explica însă exact de unde provin aceşti bani: „Este vorba de o problemă apărută pe care noi am exploatat-o şi o ţinem pentru noi. Mereu am spus că la necaz te ajută şi prostia deşteptului dar şi deşteptăciunea prostului. Peste tot există necazuri, dar caracterul fiecăruia se vede după cum face faţă la aceste necazuri. Iar cei care încearcă acum fel de fel de manevre, se afundă şi mai rău atunci când nu au dreptate”.

Următorul termen de judecată a procesului dintre clubul Pandurii şi membri asociaţi este miercuri,  24 martie. La ultimul termen, cel din 3 februarie, au intervenit în proces, în favoarea unora dintre asociaţi,  două sindicate din cadrul Complexului Energetic Oltenia și o persoană fizică.

Vizualizări: 948

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: