Care este următorul produs de export al Universităţii Craiova

Următorul jucător al Universităţii Craiova care ar putea face pasul în străinătate ar putea fi Alexandru Cicâldău. Mijlocașul central de la vicecampioana României continuă să impresioneze în tricoul oltenilor și în acest sezon.

Valentin Mihăilă (21 de ani) crede că Alexandru Cicâldău (23) este următorul jucător de la Universitatea Craiova care va face pasul în străinătate. Alexandru Cicâldău, mijlocaș central la vicecampioana României, continuă să impresioneze în tricoul oltenilor și în acest sezon. El este golgheterul Craiovei, cu 9 goluri reușite în Liga 1, și este cel mai valoros fotbalist al campionatului, la egalitate cu Florinel Coman - ambii cotați de Transfermarkt.com la 5,5 milioane de euro, după cum a informat gsp.ro.

Fost coleg cu Cicâldău în Bănie, Valentin Mihăilă consideră că este doar o chestiune de timp până când mijlocașul oltenilor va fi cumpărat de o formație din afara țării. Întrebat despre jucătorii de perspectivă ai Craiovei într-un interviu acordat frf.ro, Mihăilă a spus: „Pe Vlădoiu îl văd un jucător foarte bun, pe Baiaram la fel, pe Cîmpanu. Mai este Screciu, dar cred că Cicâldău va fi primul care va face pasul în străinătate”.

Vizualizări: 841

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: