Lupte: Un gorjean, convocat la lotul naţional al României

Luptele reprezintă un sport de tradiţie la Târgu Jiu şi tinerii sportivi de la CSM Târgu Jiu şi CS Pandurii continuă tradiţia rezultatelor bune din acest sport. În urma evoluţiilor sale bune de la calificările la finalele naţionale de seniori şi juniori, gorjeanul Alexandru Beşliu a fost convocat să facă parte din lotul naţional al României, la seniori.

Luptătorul gorjean Alexandru Beşliu, cu dublă legitimare CSM Târgu Jiu-CS Pandurii, pregătit de antrenorii Mădălin Gorjanu şi Ştefan Tănase, a început în forţă anul 2021. După calificările obţinute la turneele finale ale Campionatul Naţional şi Cupei României la seniori, de la Târgovişte, Alexandru Beşliu a dominat, la Constanţa, şi turneele rezervate juniorilor. Sportivul din Târgu Jiu s-a calificat fără probleme la turneele finale ale CN şi Cupei României la juniori, turnee care ar putea avea loc chiar la Târgu Jiu dacă Primăria Târgu Jiu va sprijini acest demers, mai ales că sunt două cluburi locale implicate cu sportivi în finale dar şi pentru că există o sală modernă care ar putea fi folosită şi de Federaţia de Lupte.

În ceea ce-l priveşte pe luptătorul Alexandru Beşliu, acesta este convocat la lotul naţional de seniori al României după ce a atras atenţia oficialilor de la Federaţia Română de Lupte. Antrenorul Mădălin Gorjanu a dezvăluit, pentru site-ul CSM, faptul că Beşliu a fost convocat la lotul naţional: „Alexandru Beşliu şi-a dominat toţi adversarii, de o manieră clară, şi a ocupat locul 1. Mai mult decât atât, el a atras atenţia domnilor de la Federaţia Română de Lupte şi va fi convocat la lotul naţional!”

Oficialii de la FRL, încântaţi de modul în care a luptat Alexandru Beşliu, au decis să-l cheme la lotul naţional de seniori al României. Tânăr şi ambiţios, luptătorul gorjean Alexandru Beşliu, a declarat că a primit cu mare bucurie şi optimism vestea convocării la lotul naţional de seniori. „Sincer vă spun, chiar nu am cuvinte să îmi exprim bucuria. Am primit această convocare ca fiind cel mai mare cadou oferit de cineva. Le mulţumesc foarte mult celor de la Federaţia Română de Lupte pentru convocare şi pentru încrederea acordată. Este un lucru extrem de important pentru mine. Sunt nerăbdător şi în acelaşi timp foarte optimist în ceea ce priveşte prezenţa mea la lot. Este un pas foarte mare în cariera mea sportivă”, a spus Alexandru Beşliu pentru sursa citată.

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: