Adversarul ACS Viitorul poate rata play-off-ul Ligii 2

ACS Viitorul Târgu Jiu va disputa meciul decisiv pentru prezenţa în play-off în faţa unei echipe cu mari probleme financiare. Dunărea Călăraşi poate rata prezenţa între primele şase din cauza faptului că jucătorii sunt neplătiţi de luni de zile.

La fel ca şi ACS Viitorul Târgu Jiu, şi Dunărea Călărași are nevoie de victorie în ultimul etapă a sezonului regulat al Ligii 2 pentru a prinde cu siguranță un loc în play-off-ul pentru promovare. Meciul este programat la Călăraşi iar cele două echipe se află pe locurile 4 şi 5, fiind despărţite de doar un punct. Dunărea se află pe locul 5, cu 31 de puncte, doar că rezultatele din Liga 2 nu sunt cea mai mare problemă a jucătorilor de la Călăraşi. Sunt mari probleme financiare la echipă și fotbaliștii lui Cristian Pustai sunt afectați din pricina întârzierilor salariale. Sunt jucători ai Dunării care ajung să se împrumute pentru a avea grijă de familie, spune Ionel Ganea. ”Nu este o situație prea plăcută. S-au făcut niște promisiuni care nu sunt onorate. Jucătorii sunt neplătiți de 3 luni și merg pe a patra. Probabil și la ultimul meci s-a văzut că sunt afectați. Să ai copii și familie și să nu primești bani e foarte rușinos și foarte greu. Să ai copii și să-ți ceară o ciocolată și tu să mergi să te împrumuți?”, a spus, pentru Liga2.ro, directorul tehnic de la Dunărea.

Formația din Călărași a pierdut ultimul meci, 0-4 cu Rapid la Buftea, iar problemele financiare ar putea fi o explicație pentru evoluția de nerecunoscut a echipei care putea fi acum pe primul loc dacă avea evoluţii constante.

La polul opus se află echipa ACS Viitorul Târgu Jiu care este cu salariile şi primele la zi, fiind una dintre echipele de Liga 2 care dă cele mai mari contracte jucătorilor şi le şi plăteşte la timp, după cum anunţa în această iarnă antrenorul Flavius Stoican.

Vizualizări: 657

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: