Stoican continuă ca antrenor la ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul Flavius Stoican a fost prezent pe banca echipei ACS Viitorul Târgu Jiu la meciul cu FK Csikszereda şi a spus că rămâne antrenor al echipei. Acesta a fost la o victorie de accederea matematică în play-off-ul Ligii 2, egalul cu echipa din Harghita prelungind suspansul din eşalonul secund.

Echipa lui Flavius Stoican putea fi prima echipă din campionat care să îndeplinească matematic, obiectivul de calificare în play-off însă a remizat pe teren propriu cu, scor 0-0, cu FK Csikszereda și trăiește periculos până în ultima etapă a turului. Deocamdată există certitudinea că Stoican va fi antrenorul echipei în continuare. Referitor la numele vehiculate pentru înlocuirea sa, Stoican a spus că poate fi numit orice antrenor dar după ce clubul îşi va asuma demiterea sa. „Ei pot pune pe cine vor antrenor, dar să-și asume și să mă dea afară, nu că s-a supărat șeful, putea să se supere și președintele României”, spunea Stoican la Digi Sport,după demiterea sa, bazându-se probabil pe clauzele din contractul său referitoare la demitere, clauze care nu au fost făcute încă publice. Acum, după ce a dat-o la pace cei de la club, şi mai ales cu „şeful”, Stoican vorbeşte altfel şi evită să se mai refere la persoane, cum o făcea cu o săptămână înainte. „Eu rămân în continuare, atâta timp cât oamenii sunt mulțumiți de ceea ce fac eu, merg cu acești băieți în continuare. Am spus ce am avut de spus. Oamenii m-au contactat atunci și mi-au spus că există acea dezamăgire, supărare. Am clarificat, au zis că nu, nu e adevărat și a zis că mergem în continuare”, a declarat Stoican după meciul de luni, fără a preciza cine „a zis”, fiind însă evident că se referă la persoana care l-a demis săptămâna trecută.

Întrebat de faptul că pe bancă a apărut şi numele persoanei vehiculate iniţial ca înlocuitor al său, Stoican a evitat să discute pe acest subiect şi a deviat discuţia: „Poate să stea oricine pe bancă (n.r. – referitor la faptul că pe banca tehnică a echipei sale a apărut, acum pentru al doilea meci, un team manager, Gabriel Răscol, despre care s-a spus că ar prelua el postul de principal). Poate să vină oricine, și pe bancă, și în tribună și antrenor, tot ce vor. Eu, atâta timp cât sunt cu jucătorii mei, cu jucătorii pe care îi antrenez, pe care eu îi apreciez foarte tare, poate să vină oricine. Atâta timp cât zice: «Dă-i drumul la treabă!», îi dăm drumul la treabă cu băieții mei”.

Cu 32 de puncte în clasament, ACS Viitorul Târgu Jiu, aşteaptă acum ultimul meci din tur pentru a afla dacă se va clasa între primele şase, practic câte două echipe luptând acum pentru fiecare loc din play-off.

Vizualizări: 459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: