Cercetat pentru furt de cazane

Un bărbat din municipiul Motru este cercetat de poliţişti pentru sustragerea a două cazane de cupru.

        ♦  În data de 18.04.2011, orele 15:30, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Glogova au fost sesizaţi de D.D., 51 ani, din localitate, despre faptul că, în perioada decembrie 2010 – 18 aprilie a.c., pe perioada cât a fost plecată din ţară, persoane necunoscute au sustras două cazane din cupru, dintr-o anexă a locuinţei sale, unul dintre acestea fiind proprietatea vecinei sale, B.D., 74 ani, din aceeaşi localitate.

           La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că cele sesizate se confirmă, autorii profitând de faptul că imobilul era nelocuit, au pătruns în anexa gospodărească prin forţarea lacătului.

           În urma investigaţiilor a rezultat faptul că, în data de 14.02.2011, dintr-un autoturism, proprietatea lui M.V., 42 ani, din municipiul Motru, judeţ Gorj, au fost ridicate de organele de poliţie două cazane a căror provenienţă a fost justificată de conducătorul auto ca fiind cumpărate de la T.C., 33 ani, din comuna Glogova, judeţ Gorj.

           Acestea prezentau caracteristicile furnizate de partea vătămată, fiind recunoscute ca fiind cele sustrase din locuinţa sa.

          Prejudiciul a fost restituit părţii vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente spre soluţionare.

Vizualizări: 102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: