Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cercetători din Rusia și Mexic, la Târgu Jiu

Centrul de Studii Economice Fundamentale și Aplicative din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice a Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu Jiu va organiza în zilele de 10 și 11 mai cea de-a șasea ediţie a Conferinței Ştiinţifice Internaţionale „Societatea informaţională şi dezvoltarea durabilă”.

Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale economiei la nivel național, european și internațional. În cadrul evenimentului științific vor fi susţinute 117 lucrări din toate domeniile ştiinţelor economice, care au fost înscrise, în funcţie de conţinutul lor, într-una dintre cele cinci secţiuni.

Autorii acestor lucrări științifice provin din 21 de universități și institute de cercetare din țară și 15 universități din străinătate. Astfel, vor fi prezenți la Târgu Jiu specialiști din Statele Unite ale Americii, Taiwan, Rusia, Bulgaria, Spania, Cipru, Serbia, Maroc, Georgia, Mexic, Polonia și Turcia. ”Organizatorii adresează o invitaţie de a participa la eveniment tuturor celor care consideră că pot susţine demersul întreprins: specialişti din toate domeniile de activitate, reprezentanţi ai instituţiilor publice, ONG-urilor şi mediului de afaceri, considerând că numai în echipă putem construi fundaţia unui viitor sigur şi prosper, iar responsabilitatea ne revine tuturor”, au transmis reprezentanții UCB.

Lucrările conferinței vor fi publicate într-un volum care va reprezenta un instrument util în elaborarea unor strategii şi politici locale şi globale de susţinere a dezvoltării durabile.

Vizualizări: 2,052

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: