Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Sterilizări gratuite pentru câini și pisici

Pro Animals derulează în perioada 9-10 mai o nouă campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici, la Târgu Jiu. Cei care au astfel de animale acasă sau în jurul blocului, pe care vor să le sterilizeze, nu trebuie decât să facă o programare prin telefon.

“Anunțați-vă vecinii, prietenii sau rudele de acest program și contactați-ne printr-un mesaj pentru programare la numărul de telefon afișat (0766826752), de luni până vineri, între orele 9-17, iar noi vom reveni cu un telefon pentru confirmare. Noi vă ajutăm cu sterilizarea gratuită, vă împrumutăm cuști pentru transport și putem găzdui gratuit câteva zile - prin bunăvoința cabinetului colaborator All4Animals și în limita locurilor disponibile - animăluțele fără stăpân după sterilizare”, anunță asociația, care nu poate asigura însă serviciul de prindere a animalelor.

Astfel de campanii pot fi făcute oriunde în județul Gorj la solicitarea primăriilor, proprietarilor sau iubitorilor de animale, cu condiția să fie cel puțin 20 de animale programate.

Vizualizări: 1,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: