Cere tablete și laptopuri pentru profesori

Liderul Uniunii Sindicatelor Libere din Învățământ Gorj cere ca profesorii să beneficieze de tablete și laptopuri performante pentru sistemul de predare online. Constantin Huică spune că pandemia nu a trecut, iar elevii se pot întoarce din nou în fața calculatoarelor, iar cadrele didactice, dar și elevii, trebuie să aibă echipament performat pentru a preda online.

”Având în vedere că pandemia va continua, trebuie să fie respectată legea prin care să se acorde sprijin cadrelor didactice prin dotarea cu laptopuri sau tablete. Astfel, atât profesorilor, cât și elevilor trebuie să li se acorde un sistem de învățământ performant. Pandemia nu se va opri într-o lună sau două, poate nici într-un an”, a spus Constantin Huică.

Huică spune că o altă problemă este legată de asigurarea condițiilor de muncă: ”De asemenea, este problema legată de acordarea condițiilor de muncă. În sectorul bugetar în învățământ nu se acordă aceste sporuri, doar la primării și în alte instituții. Noi suntem pregătiți, am făcut și demersuri. Așteptăm discuțiile”, a mai spus Huică.

Vizualizări: 1,084

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: