Cetăţenii şi consilierii locali, invitaţi de primar la ecologizare

Localnicii dintr-o comună din Gorj sunt invitaţi de primar să participe vineri la o acţiune de ecologizare. Aceeaşi invitaţie a fost făcută şi consilierilor locali, să se alăture salariaţilor din primărie, beneficiarilor ajutorului social şi angajaţilor de la Serviciul de Gospodărire al Apelor Gorj.

Acţiunea de curăţenie va fi în comuna Padeş, vineri, începând cu ora 9.00, când se vor ecologiza albiile cursurilor de apă Motru şi Motrişor. "Îmi doresc ca oameni de toate vârstele şi din toate mediile sociale să participe alături de noi la această acțiune, pentru că astfel de acțiuni ne responsabilizează pe fiecare dintre noi. Totodată, invit şi consilierii locali să ia parte la această acțiune la care vor participa toți angajații Primăriei Padeș, beneficiarii legii 416 şi angajați din cadrul SGA Gorj", a precizat primarul din Padeş, Serafim Antonie.

Pentru această acţiune se vor distribui la toți participanții mănuși şi sacii necesari colectării deșeurilor. "Acțiunea va fi în ziua de vineri, pornind din partea de amonte a râurilor și colectând deșeurile înspre aval. Rugăm toți locuitorii să meargă la această curățenie, de preferat fiecare în dreptul proprietății lui, continuând cu alți voluntari pe cursul râurilor în zonele nelocuite. Vreau ca această acțiune să fie de amploare", a mai spus primarul din Padeş.

Localnicii din Padeş care nu au primit europubele în 2012 pentru colectarea deşeurilor pot face acum solicitare scrisă în acest sens. Primăria a achiziţionat 500 de europubele de 120 de litri, în valoare totată de aproximativ 42.700 de lei.

Vizualizări: 1,845

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: