Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Chef Cristian Șorop pregătește deschiderea casei bunicului

Cristian Șorop, participant la emisiunea culinară de la Pro Tv, MasterChef, nu s-a lăsat de gătit, ba din contră, însă mâncarea sa va putea fi servită și la casa de oaspeți pe care o va deschide publicului. Este vorba despre casa bunicului, căruia Cristian i-a promis că va avea grijă. Casa este frumoasă, în stilul arhitectural românesc, asemenea Conacului Olarilor din Baia de Fier, acolo unde chef Șorop mai gătește pentru turiști.


Casa respectă stilul original și-și spune povestea frumos, încă de la intrare. Pereții le vor face turiștilor cunoștință cu personajele care au viețuit acolo și prin fotografiile expuse le vor spune povestea, însă pivnița, veche de 300 de ani, ce a purtat în ea zestrea femeilor din familie va fi o atracție.


Povestea de bucătar, peisagist, familist și iubitor de frumos, a lui Cristian Șorop, este AICI.

Pregătiți-vă să vedeți feluri de mâncare la care, cu siguranță, vă rămâne gândul, însă le puteți gusta. Detalii AICI 

Conacul Olarilor este o pensiune din Baia de Fier, dezvoltată de o familie pasionată de tradițiile românești, și peocupată de conectarea comunității prin ateliere și întâlniri de învățare și petrecere a timpului liber într-un spațiu de poveste. 

Galerie foto


Vizualizări: 2,854

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: