Chef cu sarmale de post şi bere în cancelaria şcolii din Stejari

Cadrele didactice din şcoala din Stejari au luat ieri pauză să s-au pus pe chefuit cu sarmale de post şi bere. Cert este că o echipă de la televiziunea Gorj Tv le-a stricat petrecerea. La faţa locului a venit şi primarul Ştefan Lupu care a confirmat că a mai primit sesizări că profesorii se chefuiesc la şcoală.

O învăţătoare de la Şcoala Gimnazială din Stejari a vrut să-şi serbeze ziua de naştere cu colegii de serviciu chiar în cancelaria unităţii de învăţământ. Nu au aşteptat să se termine orele de curs, aşa că a întins o masă chiar în cancelarie. Echipa Gorj Tv a luat prin surprindere cadrele didactice şi conducerea instituţiei de învăţământ. Directorul şcolii a chemat chiar poliţia pentru a scoate presa din instituţia de învăţământ pentru că apăruse într-un moment inoportun. „Nu aveţi ce căuta în şcoală pentru că nu aveţi mandat să intraţi. Vă rog să ieşiţi că aţi venit într-un moment inoportun. Nu înţeleg ce căutaţi. Am chemat şi poliţia să vă evacueze. Nu înţeleg de ce vreţi să intraţi în cancelarie”, spune directorul Constantin Cărăşel.

Apa care face spumă

În timp ce spiritele s-au încins la uşa cancelarie, unele profesoare au avut grijă să strângă repede masa îmbelşugată. Au uitat însă o sticlă de bere, în care au susţinut că este apă, dar pe care au ascuns-o imediat. „Ce vedeţi rău în asta. Este ziua unei colege şi ne-a adus câteva prăjituri şi suc. Nu este bere. Să ştiţi că nu am stat să mâncăm în timpul orelor ci în pauză. Care este problema că a adus la şcoală o gustare. Câteva sarmale de post şi prăjituri. Am băut suc şi câte o cafea. Este interzis? Puteţi să-mi puneţi fiola să vedeţi că nu am băut Eu nu am văzut nicio sticlă de bere. Era apă în ea”.

După câteva momente din senin a apărut sticla sub masă însă de această dată cu apă în ea. „Vedeţi că nu este bere. Este apă. Nu mai face spumă acum pentru că este prea agitată. V-am spus eu că era apă. Nu ştiu de ce atunci făcu spumă, probabil că nu a fost sticla spălată bine de bere. Nu-mi explic”, pune Constantin Cărăşel.

„Vă rugăm să nu daţi asta“

Cadrele didactice au încercat din răsputeri să convingă echipa Gorj Tv că în unitatea de învăţământ nu s-a întâmplat nimic. „Am mâncat şi noi o prăjitură ca este ziua unei colege, am băut un pahar de suc şi câte o cafea. A şi plâns săraca de ea când a văzut că aţi venit şi aţi stricat tot. Vă rugăm să nu daţi asta. Să vă prefaceţi că nu aţi văzut nimic şi că nu s-a întâmplat nimic. De fapt chiar nu am făcut nimic rău”, a spus învăţătoarea Ioana Bălă.

La faţa locului a venit şi primarul Ştefan Lupu. „Pot să vă spun că am văzut imaginile, am văzut acea sticlă în care se considera că era apă, am vorbit cu cadrele didactice şi nu cred că a fost în unitatea de învăţământ petrecere cu mâncare şi băutură. Pot să vă spun că am mai avut sesizări de genul acesta şi până acum, dar nu s-au confirmat”, a declarat Ştefan Lupu, primar comuna Stejari.

Vizualizări: 378

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: