Chefi la Cuțite, sezonul 12 începe în septembrie, cu o nouă gazdă a show-ului

A fost anunțat deja noul sezon de la Chefi la cuțite care va veni cu o nouă gazdă a show-ului, emisiunea fiind prezentată de Irina Fodor. Fosta prezentatoare Gina Pistol a anunțat deja din sezonul trecut că va avea alte preocupări și renunță la Chefi la cuțite.

Emisiunea Chefi la cuțite va începe în septembrie și va avea o premieră maraton, în care fanii vor putea urmări cinci ediții consecutive ale acesteia.

Emisiunea va începe să fie difuzată pe 2 și 3 septembrie (sâmbătă şi duminică), de la ora 20:00, dar și în următoarele trei zile adică pe 4, 5, și 6 septembrie (luni, marți, miercuri) dar de această dată de la 20:30.

Chefi la cuțite va avea apoi câte patru ediții pe săptămână. În ceea ce privește noul sezon, jurații sunt foarte optimiști că vor putea să își ajute ce trofeul. Inclusiv câștigătorul din sezonul 11 de la Chefi la cuțite, adică Sorin Bontea speră că va reuși din nou să câștige alături de echipa formată de el.

„Cum ar fi să câştig şi sezonul acesta?! Nimic imposibil, mi-ar plăcea! Abia aştept să întâlnesc noii concurenţi şi să-mi alcătuiesc o echipă imbatabilă, pentru că de-aici porneşte totul. Dacă am alături de mine oamenii potriviţi, nimic nu-mi stă în cale.”, a spus el, conform Pagina de Media.

Chef Cătălin Scărlătescu are un plan bine pus la punct pentru noul sezon de la Chefi la cuțite și vrea să îi oprească fericirea lui Sorin Bontea, care a câștigat în ultimele două ediții. „Sezonul trecut nu prea mi-a surâs norocul. Aşa că acum, simt că e momentul să-mi iau revanşa. Ultimele două sezoane au fost ale lui Bontea, dar cineva trebuie să-l oprească şi-mi doresc mai mult ca oricând să fiu eu cel care-i va pune piedică în această nouă întrecere spectaculoasă”, a spus Scărlătescu.

La rândul său, și Florin Dumitrescu spune că este „însetat de victorie”. El a reamintit faptul că nu a mai câștigat de șase sezoane: „Sezonul 12 este un sezon pe care eu îmi doresc mult să-l câştig. Vreau ca la final să ridicăm acea farfurie, trofeul suprem – eu şi unul dintre concurenţii mei. Sunt însetat de victorie, pentru că nu am mai câştigat de şase sezoane. Aşa că intru în această bătălie mai motivat ca oricând.”

Galerie foto



Vizualizări: 3,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: