Chemat la MTS pentru rezolvarea problemelor de la CS Pandurii, Mihai Prunariu s-a întors cu promisiuni

Directorul clubului sportiv târgujian Pandurii, Mihai Prunariu, continuă lupta cu sistemul pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă de ani de zile clubul de tradiție al Gorjului. Acesta a fost chemat zilele trecute la sediul Ministerului Sportului din București, acolo unde în urmă cu o săptămână fusese prezent la proteste.

Mihai Prunariu este unul dintre cei mai vocali contestatari ai actualului ministru al sportului și a luat parte la protestele de săptămâna trecută când a făcut publice o serie de probleme grave cu care se confruntă CS Pandurii. Problemele nu erau noi și mai fuseseră expuse și public și aduse și la cunoștința celor de la MTS care, însă, nu au găsit până acum nici o cale de rezolvare.

După proteste însă, cei de la minister și-au făcut timp să asculte și problemele cluburilor din teritoriu iar directorul CS Pandurii a fost chemat la București. „Iar 600 km, din nou acasă. Am fost chemat la MS să vedem ce putem rezolva”, a precizat Mihai Prunariu care a participat la o întâlnire cu secretarul general și secretarul general adjunct al MTS unde a expus problemele clubului și a încercat să găsească și soluții, revenind la Târgu Jiu cu promisiuni: „Mi s-a promis că mare parte din ele vor fi rezolvate. Nu mai sunt copil, nu prea cred în promisiuni, dar fiind optimist, aștept să văd și rezolvările. Dacă nu, voi continua protestul, nu la MS, ci în fața guvernului. Nu e amenințare, e doar următorul pas. Să nu ziceți că nu am spus. Mie nu mi-e frică! Până atunci, stau în stand-by, cu credința că se vor rezolva. Nu vreau nimic pentru mine, dar am niște responsabilități pentru colegii și sportivii de la CS Pandurii”.

CS Pandurii funcționează în regim de criză de foarte mulți ani pentru că nu poate folosi hotelul pentru sportivi pe care îl deține iar bugetul clubului este redus în fiecare an, navând bani nici măcar pentru echipamentele sportivilor clubului. Chiar și așa, în condiții de austeritate, clubul Pandurii continuă să fie în prima linie iar sportivii aduc constant medalii de la competițiile naționale la care participă.

Vizualizări: 613

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: