Chemați să strângă gunoaiele din Rânca. Se oferă cazare gratis!

Odată cu topirea zăpezii, în multe zone turistice, adevărații "vestitori ai primăverii" sunt gunoaiele. Iar stațiunea Rânca nu face excepție. E motivul pentru care, și în acest an, câțiva cabanieri anunță că vor face o nouă acțiune de ecologizare. 

Aceasta va avea loc pe 12 – 14 aprilie. Voluntarii sunt rugați să aducă saci menajeri și mănuși. De asemenea, participanții la ecologizare vor fi găzduiți gratuit în cabanele din stațiune. 

Organizatorii acestei acțiuni vor să mai tragă un semnal de alarmă cu privire la modul cum au învățat unii dintre semenii noștri să trateze natura. Nu de puține ori, au umplut sute de saci cu tot felul de gunoaie care au fost aruncate în pădure de turiști, de culegătorii de fructe de pădure și ciuperci ori chiar de unii cabanieri.

„Voluntarii dornici să ni se alăture pentru strângerea deșeurilor din pădure vor beneficia de cazare gratuită din partea cabanierilor din Rânca și seara vor putea lua parte la foc de tabără, unde vom sta la povești, cu drag si voie bună”, anunță Dana Oniga, unul dintre organizatorii acestei acțiuni.

Vizualizări: 1,320

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: