Chiţu, pandur şi nu prea !

Atacantul dispărut peste noapte astă iarnă de la Pandurii revine în forţă! Sorin Chiţu a semnat atunci un contract cu Pandurii, spun oficialii gorjeni, dar vârful, actualmente la Săgeata Năvodari, va fi vândut la altă echipă.

Chiţu a jucat în iarnă în scurt metrajul „Dispărut fără urmă” şi după doar un antrenament la Târgu Jiu a dat bir cu fugiţii înapoi la Năvodari.

A semnat pe fugă

Chiţu intrase atunci se pare în ultimele 6 luni de contract cu Săgeata şi pentru că cei acolo nu vroiau să-i dea drumul a semnat cu Pandurii o înţelegere valabilă din vara aceasta. „Sorin Chiţu a semnat din ianuarie cu Pandurii. Îl lăsăm să joace meciul de baraj dintre Năvodari şi Sibiu şi urmează să luăm o decizie în privinţa lui. Avem deja oferte pentru un transfer definitiv sau pentru împrumut cu opţiune de cumpărare. Nu ne-am gândit la un preţ de vânzare pentru el dar trebuie să luăm în calcul că e un jucător care vine de la liga a doua, are şi o vârstă deci nu va fi un preţ prea mare”, spune Eugen Pârvulescu despre atacantul de 30 de ani căutat se pare de Petrolul şi Poli Iaşi.

De ce are şanse minime să fie păstrat ?

Culmea, Pandurii caută de zor un atacant care să le facă concurenţă lui Lemnaru şi Stromajer dar Chiţu are interzis la Târgu Jiu! Şi asta pentru că a plecat de la pregătiri fără să spună la nimeni. „Aici sunt ceva probleme cu el, că a dispărut aşa. Mai mult ca sigur îl vom direcţiona spre altă echipă. Grigoraş l-a vrut în iarnă dar prin gestul pe care l-a făcut Chiţu, e foarte greu să revină. Decizia finală se va lua la sfârşitul barajului la care îl voi urmări personal. Chiar dacă contractul lui cu Năvodariul expiră pe 30 iunie, n-ar fi fair play din partea noastră să nu-l lăsăm să joace şi meciurile din baraj”, adaugă Pârvulescu despre atacantul care a ieşit golgheterul ligii secunde cu 22 de goluri în 26 de meciuri!

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: