Chivu s-a înscris în PNL pentru a ajunge primar

Laurenţiu Chivu, fostul viceprimar al oraşului Rovinari, a fost prezent ieri în conferinţa de presă a Partidului Naţional Liberal Gorj. Cei doi copreşedinţi PNL Gorj l-au prezentat pe Chivu drept membru cu acte în regulă şi posibil candidat la Primăria Rovinari. Fostul viceprimar Chivu a spus că îşi doreşte ca rovinărenii să aibă un primar care să bea aceeaşi apă şi să respire acelaşi aer ca ei.

Laurențiu Chivu, fostul primar interimar de la Rovinari, s-a înscris în PNL Gorj. Acesta a fost prezent joi în conferinţa de presă a partidului. Chivu a fost susţinut de PNL pentru primărie, deşi era membru UNPR. Ulterior, UNPR i-a retras acestuia sprijinul politic. Chivu este varianta PNL de candidat la Primăria Rovinari. ”Îl avem alături pe domnul Chivu, este de scurt timp coleg cu noi în mod oficial, era coleg cu noi doar în gândire. Noi am spus de foarte mult timp că Laurenţiu Chivu este un om de dreapta, la vremea aceea am fost şi eu şi Vâlceanu acuzaţi că nu avem legătură cu realitatea. Domnul Laurenţiu Chivu este, cu acte în regulă, membru al marelui Partid Naţional Liberal. Am o satisfacţie dublă, una pentru că ne-am îmbogăţit echipa la nivelul judeţului şi a oraşului Rovinari cu un om de mare ţinută morală şi timpul va proba acest lucru şi al doilea că le-am arătat celor din Gorj că suntem consecvenţi şi că ştim să facem echipă”, a spus Tudor Barbu, copreşedintele PNL Gorj.

Numai cuvinte de laudă a avut şi copreşedintele Dan Vâlceanu cu privire la adeziunea lui Chivu la PNL Gorj. ”Cuvintele sunt de prisos. Cetăţenii oraşului Rovinari şi-l doresc pe Chivu primar şi lucrul acesta nu poate decât să ne bucure”, a spus Dan Vâlceanu, copreşedintele PNL Gorj.

Chivu: ”Voi îndrepta toate erorile”

Laurenţiu Chivu a precizat că a semnat adeziunea la PNL convins fiind că liberalii vor schimba tot ce înseamnă culoarea roşie în judeţ şi în ţară. ”Într-adevăr am semnat adeziunea la Partidul Naţional Liberal. Am semnat adeziunea pentru că sunt convins că împreună cu PNL la Gorj vom schimba tot ce înseamnă culoarea roşie şi îmi doresc foarte mult ca la Rovinari cetăţenii să aibă un primar din oraşul Rovinari care să respire acelaşi aer, care să bea aceeaşi apă şi nu în ultimul rând să oferim un altfel de administraţie publică locală. Voi îndrepta toate erorile făcute de-a lungul timpului şi voi păstra tot ce a fost bun. Îmi doresc să am în echipa mea tineri consilieri care să vină cu acest plus valoare, va fi o altfel de transparenţă a banului public”, a spus Laurenţiu Chivu, fostul primar interimar.

Vizualizări: 182

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: