Cîlnic: Centru pentru bătrâni și dispensar nou

Investiții cu bani europeni în localitatea gorjeană Câlnic. Un centru de îngrijire bătrâni, un dispensar și un centru de permanență sunt doar câteva dintre investițiile ce vor fi demarate în această perioadă. Toate obiectivele vor fi ridicate cu bani europeni, a anunțat primarul din Cîlnic.

Cel mai nou proiect privește realizarea unui centru de îngrijire bătrâni. Acesta va fi înființat cu bani europeni. Este vorba de o sumă de 700 de mii de euro, după cum a anunțat primarul Dumitru Vulpe: „Ni s-a aprobat un proiect pe care l-am depus pe POR, la ADR Craiova. Este vorba de un centru de îngrijire bătrâni la domiciliu, o investiție de aproape 700 de mii de euro”.

În paralel, au început deja lucrările la centrul de permanență și comuna Cîlnic. De asemenea, mai sunt în lucru un dispensar și un cabinet stomatologic. „Am început lucrările la un dispensar medical cu centru de permanență și un cabinet stomatologic. Mai avem și o grădiniță cu program prelungit. Va fi făcut și un parc de joacă pentru copii, un proiect finanțat pe fonduri europene prin Grupul de Acțiune Locală Cheile Sohodolului”, a mai spus primarul, la TV Sud.

Vizualizări: 1,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: