Cîmpeanu ia în calcul o nouă candidatură la primăria Runcu

Primarul comunei Runcu, Adrian Cîmpeanu, ia în calcul o candidatură pentru un nou mandat la alegerile din 2016. Cîmpeanu este convins că anul viitor va reuşi să continue proiectele demarate la nivelul localităţii indiferent cine se va afla la cârma ţării. "Sunt convins că ne vom duce planurile la îndeplinire în 2016, indiferent de culoarea politică a Guvernului. Cât timp ne facem treaba nu cred că cineva s-ar putea opune să dezvoltăm localităţile pe care noi le conducem indiferent de culoarea politică a primarului. Dacă totul e în regulă şi suntem sănătoşi, voi candida pentru un nou mandat", a declarat primarul din Runcu, Adi Cîmpeanu. 

Autorităţile locale din Runcu au reuşit anul acesta să realizeze investiţii importante la nivelul comunei. Luna aceasta au fost asfaltate două drumuri finanţate din fonduri guvernamentale, este vorba de un tronson din satul Valea Mare şi un alt tronson între Dobriţa şi Suseni. Anul viitor vor fi asfaltate alte două drumuri cuprinse în acelaşi pachet, din Valea Mare şi Bâlta. În 2016 vor fi demarate şi lucrările de modernizare a unor uliţe de 4km, pentru care a fost obţinută finanţarea.

Pentru anul viitor autorităţile au depus spre finanţare şi un proiect pentru asfaltarea a încă 5 km de drum pe sectorul care leagă Valea Susenilor de staţiunea Straja (jud. Hundedoara). Zece km au fost deja asfaltaţi în cursul anului 2015. Primarul Adi Cîmpeanu este de părere că în 3-4 ani întregul sector de drum va fi asfaltat, astfel gorjenii vor putea ajunge mult mai uşor în staţiunea hunedoreană, distanţa de la Runcu la Straja fiind de 28 de km.  

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: