Cinci școli din Gorj, fără autorizația sanitară. O grădiniță importantă din Târgu Jiu nu are aviz ISU 

Cinci școli din județul nu dețin autorizații sanitare de funcționare emise de la Direcția de Sănătate Publică (DSP). „Eliberarea acestor autorizații a fost întârziată de faptul că nu s-au făcut recepțiile finale de reparații care au fost efectuate în școli. Urmează să fie efectuate recepțiile și să intre în legalitate“, a spus prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, la o emisiune de la Gorj TV. 

Acesta a precizat că peste 50 de unități de învățământ nu au autorizații împotriva incendiilor, dar au avize emise de ISU Gorj. „Din punct de vedere al avizelor emise de ISU, avem 52 de unități școlare nu sunt autorizate, dar dintre acestea 50 au avize. Una dintre cele două unități care nu are aviz este grădinița «Vis de copil» din Târgu Jiu“, a mai precizat prefectul de Gorj.

Elevii de la două școli din județul Gorj nu au putut începe cursurile în școlile lor: „La Glogova este o școală care funcționează într-o altă locație, iar la Cătunele nu s-au terminat reparațiile și elevii au fost nevoiți să înceapă anul școlar în alte săli de clasă, care erau utilizate în trecut și pentru care există aviz“, a adăugat Marcel Iacobescu.

Vizualizări: 2,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: