Plante decorative care nu trebuie ținute în casă

Plantele decorative de interior nu sunt totdeauna binevenite în casă, unele dintre acestea fiind chiar toxice. Specialiştii au explicat în ce condiţii nu e bine să ţineţi în casă anumte plante, mai ales dacă aveţi copii mici acasă.

Este important de reţinut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopţii absorb oxigen şi degajă dioxid de carbon.

În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbţia diurnă a informaţiei negative şi purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative.

Fireste, nu toate plantele vampiri energetici intră în categoria celor care trebuie ţinute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajută pe unii oameni dar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Iată plantele pe care ar trebui să eviţi să le păstrezi în casa ta, pentru a-ţi proteja familia şi pe tine.

1.   Begonii

Aceste flori sunt cunoscute pentru popularitatea lor, dar pot fura cu uşurinţă energia de la oameni. Adevărat, ele atrag energia atât pozitivă, cât şi negativă dar pentru ele însele, însă numai o parte din asta este în beneficiul tău.

2.   Crinul

Aceste flori aparent inofensive pot provoca scandaluri. Ele sunt dăunătoare şi din cauza unor schimbări neaşteptate pe care le pot provoca. Pot da pace şi ordine în casa timp de multă vreme şi apoi îşi schimbă drastic energia.

3.   Feriga

Aceste flori sunt bune iî grădinile din faţa casei şi pe parcelele de grădina. Ele pot aranja frumos o grădina de flori, şi se pot decora cu diverse alte flori în zilele de sărbătoare. Dar experţii nu recomandă menţinerea în casă pentru că absorb oxigenul şi emit dioxid de carbon, ceea ce înseamnă ca te pot răsplăti cu o durere de cap.

4.   Tuberoza

Această floare miroase foarte apetisant, este chiar utilizată în parfumerie, dar acest avantaj nu poate fi comparat cu dezavantajul său, se spune că atrage trădarea.

5.   Oleandru

În unele cazuri, mirosul acestei flori incredibil de frumoase poate provoca ameţeli. Dacă ai copii mici, atunci nu cumpăra niciodată oleandru ca plantă ornamentală. O poţi ţine în curte, departe de copii.

Vizualizări: 2,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: