Cine a fost omul meciului Universitatea Craiova – FCSB

Jovan Markovic, atacantul în vârstă de 21 de ani de la Universitatea Craiova, a fost desemnat omul meciului cu FCSB. Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a jucat duminică seară, în cadrul etapei a 11-a din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 2-1.

 Jovan Markovic a fost cel care a obținut penalty-ul transformat de către Bogdan Mitrea, după ce a fost faultat de către Joonas Tamm.

După această partidă, Jovan Markovic l-a ironizat pe Joonas Tamm, după o întrebare „colorată” a reporterului prezent la stadion. „Mă simt foarte bine, aceasta este meseria mea și mă bucur că am reușit să joc bine și să îmi ajut echipa să câștige. Asta îmi place mie: să mă lupt cu fundașii, cu cât mai mulți cu atât mai bine. (n.r. I-ai cam rupt coloana lui Tamm) Să se ducă la doctor! I-am mai bătut, e o echipă ca oricare alta. Noi ne vedem de joc. Sunt ok, am o mică durere la genunchi, nu e nimic grav”, a spus Jovan Markovic, la flash-interviul de după meci.

Vizualizări: 956

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: