ACS Viitorul Târgu Jiu s-a impus greu în meciul cu Progresul

ACS Viitorul Târgu Jiu a reușit cu greu să câștige meciul disputat în etapa a șaptea cu Progresul Spartac. Echipa lui Florin Stîngă a câștigat pe final de meci dar nu a reușit să prindă locurile de play-off fiind pe locul nouă.

Etapa a 7-a din Liga 2 s-a desfășurat într-un mod atipic în comparație cu etapele precedente, fiind întinsă doar pe două zile. ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat sâmbătă, la Târgu Jiu, cu Progresul Spartac, reușind să se impună prin golul lui Dragu, pe final de meci.

După jocurile de sâmbătă, runda s-a încheiat cu partidele programate duminică, toate de la ora 11:00, patru la număr.  Duelul care a atras atenția a fost cel dintre Gloria Buzău și Dinamo. Meciul a fost unul spectaculos, iar ”câinii” au arătat mai bine ca în rundele trecute, Ovidiu Burcă demonstrând că declarațiile sale se și confirmă: e nevoie de timp pentru a forma o echipă. Dinamo a pierdut iar Gloria Buzău a fost cea care a marcat, în minutul 79, prin Pablo Gaitan, și a luat toate punctele.

Unirea Slobozia, echipa care a început runda a 7-a de pe primul loc în Liga 2, a coborât pe 3 în urma jocurilor care au avut loc sâmbătă, fiind devansată cu un punct de CS Comunal Șelimbăr și Unirea Dej. O victorie îi putea asigura formației lui Constantin Enache revenirea în fruntea ierarhiei, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Formația din Slobozia nu a putut marca împotriva Politehnicii Iași, care nu a trimis nici măcar un șut pe poarta gazdelor. În plus, Unirea Slobozia a dominat ultimele minute, a și marcat dar reușita a fost anulată pentru offside, iar scorul final a fost egal, 0-0.

În altă ordine de idei, FK Miercurea Ciuc, echipa din Liga 2 cu cel mai bun parcurs în ultimele patru meciuri, putea înregistra al cincilea succes la rând, dar tot a rămas în rândul locurilor de play-off. Chiar dacă nu a trecut de Ripensia, la Timișoara (scor 0-0), aspect care părea la îndemână pe hârtie, formația lui Francisc Dican se menține pe locul 6.

SC Oțelul este noul lider al Ligii 2 după ce Dorinel Munteanu a reușit să treacă și de FC Brașov, cu 2-1, în urma golurilor lui Mario Mitoi, din minutul 34, și George Cîrjan, din minutul 54. FC Brașov a marcat în ultimele minute, prin Rareș Lazăr, în minutul 89.

Gălățenii au ajuns la 15 puncte, în urma a patru victorii și trei egaluri, și au un avans de un punct față de următoarele patru clasate, Unirea Slobozia, CS Comunal Șelimbăr, Poli Iași și Unirea Dej.

Vizualizări: 484

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: