Cine a înlocuit-o pe Gina Pistol la „Chefi la cuțite”

Prezentatoare emisiunii „Chefi la cuțite”, Gina Pistol, se pregătea să aducă pe lume primul ei copil în timpul filmărilor show-ului. Astfel că sezonul 9 vine cu o schimbare „tehnică” în ceea ce privește moderatorul emisiunii, Gina Pistol fiind înlocuită în perioada respectivă.

Noul episod din sezonul 9 „Chefi la cuțite” vine cu o schimbare importantă: Gina Pistol nu va prezenta restul sezonului pentru că la momentul respectiv se pregătea să nască. 

În locul ei a prezentat Irina Fodor, soţia lui Răzvan Fodor, care va modera restul sezonului 9. Nu este pentru prima dată când Irina Fodor prezintă un show, aceasta fiind co-prezentatoarea lui Pavel Bartoş la „Vocea României”, în 2018.

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar şi o mare surpriză. Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă şi emoţionantă, iar chefii, concurenţii lor şi echipa de producţie m-au primit cu braţele deschise. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt “training” înainte de a prelua proiectul şi m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, aşteptam cu mare nerăbdare să îi văd faţa lui Sorin când îşi dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!”, a dezvăluit Irina Fodor, potrivit paginademedia.ro.

Prezentatoarea a mai precizat că nu a fost deloc uşor să preia un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prindă firul poveştii pentru fiecare concurent din mers.

Vizualizări: 1,694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: