Cine a scris comunicatul? Iriza, lăsat singur. Popescu îi dă dreptate lui Ciurel!

Replici dure între Laurenţiu Ciurel şi Scarlat Iriza, foşti colegi la PSD, şi susţinători ai Legii Energiei din cauza unui comunicat de presă. Iriza a remis presei un comunicat de presă prin care prezenta câteva argumente pentru aprobarea acestei legi. Acelaşi text l-au trimis şi Dian Popescu şi Laurenţiu Ciurel. Pentru prima dată, senatorul Popescu nu a semnat comunicatul cu Iriza. Iriza l-a acuzat că şi-a pus numele pe un document gândit de el şi Dian Popescu. Ulterior, Ciurel a declarat că el a scris comunicatul, împreună cu Dian Popescu.

Deputatul Scarlat Iriza se declară extrem de nemulțumit de faptul că Laurențiu Ciurel a semnat alături de senatorul Dian Popescu comunicatul cu privire la Legea Energiei. ”Eu știu că împreună cu Dian Popescu am făcut acest comunicat de presă pentru ca el să-l trimită presei centrale și eu presei din Gorj. M-a deranjat când am văzut numele lui Ciurel pentru că eu muncesc de un an și jumătate la legea asta și acum un neica-nimeni dă el comunicate cu legea făcută de Iriza. Așa ceva n-am pomenit. Ăsta-i furt intelectual, să știți”, a spus deputatul Scarlat Iriza. Deputatul Iriza îl acuză pe Ciurel că se bagă ca musca-n lapte. ”Ce treabă are el cu legea energiei, legea făcută de mine și de senatorul Dian Popescu? Se bagă ca musca-n ciorbă. Ce treabă are el cu legea energiei? Cine este Ciurel în momentul de față? Să ne lase în pace că a distrus CE Oltenia”, a spus deputatul Scarlat Iriza.

Ciurel: Eu am scris comunicatul

De partea cealaltă, fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel aruncă și el cu noroi în parlamentar. Spune despre Iriza că nu știe să povestească în scris nici măcar ”Alba ca Zăpada”, cu atât mai puțin un comunicat de presă. Mai mult, Ciurel spune că el a făcut acel comunicat de presă. ”Domnul Iriza a luat acel comunicat, pe care l-am făcut eu cu Dian, a tăiat numele, l-a semnat dânsul și l-a dat la presă ca fiind al lui. Eu am scris acest material, vă arăt și ciornele. Chiar își închipuie cineva că Iriza ar putea redacta o pagină de ceva? Îl cunoaștem toți pe Doru, Doru nu poate povesti coerent ”Alba ca Zăpada” în scris, ce să mai vorbim de energie”, a spus fostul manager al CE Oltenia, Laurențiu Ciurel, care a menționat că a semnat acest comunicat în calitate de cetățean al județului Gorj interesat de soarta companiei.

Dian Popescu îl susţine pe Ciurel

Senatorul Dian Popescu a vrut să lămurească situația și a declarat marți că a lucrat cu Laurențiu Ciurel la comunicatul cu pricina. ”Eu am lucrat cu domnul Ciurel, cu domnul Ionel Ilie și cu domnul Marian Motocu. Toți trei am stat de vorbă și am analizat dacă încălcăm directivele europene. Nu mă interesează aceste chestiuni de cancan. Eu dau Cezarului ce-i al Cezarului”, a spus Dian Popescu, senator ALDE, referindu-se la Ciurel, care a lucrat la acest proiect de modificare a legii.  

Vizualizări: 1,110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: