Manevra PSD? Tudor jr., candidat UDMR în Gorj

Cristian Tudor, fiul şi fratele unor importanţi lideri PSD Gorj, este primul pe lista UDMR la Camera Deputaţilor. Cum Gorjul nu are o minoritate maghiară semnificativă, este clar că Tudor se bazează pe votul românilor pentru a intra în parlament. Surse politice spun că UDMR, cu ceva sprijin de la PSD, poate lua unul din locurile considerate eligibile de liberali.
Cristian Tudor este fiul lui Ion Tudor – director la secţia Drumuri Naţionale Gorj şi frate cu Adrian Tudor – viceprimar, ambii lideri marcanţi în PSD Gorj. Şi totuşi, a ales să candideze din partea UDMR. „Relația mea cu UDMR este și din familie. Socrul meu este maghiar. De 10 ani, de când sunt cu soția mea, am văzut fața reală a maghiarilor. Sunt niște oameni de cuvânt care întotdeauna ce își propun luptă ca să ducă la îndeplinire acel lucru. Candidez din partea UDMR pentru că aici am găsit o fereastră deschisă unde să mă fac auzit", a declarat Cristi Tudor, salariat la Drumuri Naţionale Târgu Jiu.
Cristi Tudor a spus și că UDMR are șanse reale să obțină un post de deputat, bazându-se pe modificările aduse legii electorale. Președinta UDMR Gorj, Nicoleta Danciu, a spus că partidul are de această dată liste complete atât la Camera Deputaților, cât și la Senat. La Camera Deputaţilor vor candida: Cristian Tudor, Ionica Gheorghe, Elena Cornelia Bunea, Stelian Lupu, Alexandru Samoș, Emil Pârvulescu și Constantin Hocan. La Senat lista este deschisă de Cociși Imre, urmat de Popescu Victoria, Ciucur Cristina și Pop Mariana Petruța.

Vizualizări: 2,088

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: