Cine conduce Direcţia Energie a CE Oltenia!

Un director de la o termocentrală din CE Oltenia a fost promovat. Este vorba de Cătălin Stănculescu, șeful Termo Turceni, care începând de luni, 6 ianuarie, ocupă postul de director al nou-înfiinţatei Direcții de Energie din cadrul companiei. Stănculescu va răspunde astfel de activitatea energetică din companiei, fiind șef peste toate termocentralele din CE Oltenia. Despre promovarea sa au aflat și sindicaliștii care s-au bucurat pentru Stănculescu. "Directorul nostru a fost promovat în funcția de director al Direcției Energie. Are decizia primită. Va avea în coordonare toate cele patru termocentrale: Turceni, Rovinari, Ișalnița și Craiova II. Sperăm să ne ajute. Ne bucurăm, îl susținem", a declarat Eugen Iovan, lider sindical la Termo Turceni. 

Cătălin Stănculescu va coordona activitatea la termo Turceni până ce va fi numit un nou director. Cel cotat cu cele mai multe șanse pentru ocuparea postului lăsat liber de Stănculescu este directorul tehnic, Constantin Păduraru. 

Numirea lui Stănculescu în fruntea Direcției Energiei nu este un lucru întâmplător, ținând cont de faptul că Sorin Boza, managerul interimar al CE Oltenia, a avut o colaborare strânsă cu acesta pe vremea când se afla la conducerea firmei de gips-carton, Siniat, de la Turceni.

Vizualizări: 6,024

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: