Cine e noul antrenor interimar ales de Mihai Rotaru

Universitatea Craiova va fi pregătită interimar de un antrenor din cadrul clubului după demisia lui Mirel Rădoi. Contrar așteptărilor acesta nu este Corneliu Papură, care a mai pregătit și cu alte ocazii de schimbări de antrenori echipa ci Dragoș Bon.

În același timp cu Mirel Rădoi a plecat și secundul Vergil Andronache, omul care era în staff-ul Craiovei încă din vară, din mandatul lui Laszlo Balint și era văzut ca un eventual antrenor interimar. Cel care va conduce antrenamentele este însă Dragoș Bon care a mai fost antrenor interimar la Universitatea Craiova în trecut, după ce a fost secundul lui Cristiano Bergodi și al lui Corneliu Papură.

Bon a fost la un moment dat secundul lui Nicolo Napoli la FC U Craiova, marea rivală a echipei lui Mihai Rotaru. Tehnicianul a activat de-a lungul carierei sale doar pentru cele două echipe locale din Craiova.

Bon a mai fost interimar în două rânduri la Universitatea, ultima dată în iulie 2021, dar și în ianuarie-februarie 2021, când echipa a câștigat cele două meciuri jucate sub comanda sa. „Suntem la nivel de decizii, de organizare, de muncă. Sunt de la 6 dimineața la Craiova. Pentru următoarele două meciuri, echipa va fi condusă de Dragoș Bon, împreună cu Ionuț Stancu, Cătălin Tudor și Daniel Ene. Plus Daniel Tudor, ca antrenor de portari. Între timp lucrăm la a găsi o soluție pe termen lung. Am avut o ședință cu jucătorii, cu noul staff, au dat drumul la treabă. Eu am alte probleme în momentul acesta, care nu țin neapărat de fotbal. Sper din tot sufletul să facem 6 puncte în aceste două meciuri. Nu că sper, sunt sigur că băieții vor lua 6 puncte. Suntem într-o situație în care nu avem voie să vorbim despre obiective, dar peste două săptămâni putem discuta. Acum nu avem timp să analizăm ce speranțe avem la titlu. Vom discuta ulterior. Important este să ne adunăm, să redresăm rapid corabia. Asta înseamnă 6 puncte în două meciuri”, a precizat Rotaru la Pro Arena.

Vizualizări: 935

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: