Cine este noul antrenor al ACS Viitorul Târgu Jiu

ACS Viitorul Târgu Jiu are începând de marţi un nou antrenor principal deşi cu o etapă înainte fusese numit principal fostul secund Alexandru Ciobanu. Octavian Benga a confirmat marţi, pentru liga2.ro, că este de acum noul tehnician al echipei lui Nicolae Sarcină.

Alexandru Ciobanu a avut şansa doar o etapă să pregătească echipa ACS Viitorul Târgu Jiu ca antrenor principal. Cel puţin aşa a anunţat oficial clubul pe data de 12 noiembrie, pentru că pe foaia de joc a meciului cu Dunărea Călăraşi, acesta a fost anunţat ca antrenor secund, după cum a informat liga2.ro. Cert este că după ce, sub comanda lui Ciobanu echipa s-a impus, scor 2-0 în deplasarea de la Dunărea Călărași, clubul a luat decizia schimbării acestuia şi a numirii lui Octavian Benga. Fostul antrenor principal, pentru doar o etapă, Alexandru Ciobanu, va rămâne în cadrul clubului tot ca antrenor secund, funcție pe care a mai ocupat-o în mandatele lui Lupuț și Trică.

Liber de contract din vară, după ce în Bănie a ajuns Laurențiu Reghecampf, Octavian Benga revine astfel ca principal, după un an, tot în eșalonul secund, acesta fiind la a doua experiență în Liga 2.

Ultima echipă pe care reșițeanul a condus-o din postura de antrenor principal a fost ASU Politehnica Timișoara, de care s-a despărțit exact în urmă cu un an, după care Benga a ocupat funcția de antrenor secund la Universitatea Craiova, în mandatul lui Corneliu Papură. Ca antrenor principal a mai pregătit echipe precum SSU Poli şi CSC Ghiroda.

Sâmbătă, de la ora 11:00, antrenorul născut la Reșița va debuta la noua sa echipă, ACS Viitorul Târgu Jiu, în meciul cu Dacia Unirea Brăila, programat la Târgu Jiu, în etapa a 15-a din Liga 2.

Vizualizări: 1,359

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: