Mihai Dinu rămâne optimist şi are încredere în echipă

Gilortul Târgu Cărbuneşti a avut o serie de jocuri bune dar fără rezultate  în ultima perioadă iar acest lucru este îngrijorător. Totuşi, echipa este tânără şi în formare, iar antrenorul Mihai Dinu are încredere în tinerii săi jucători.

Gilortul a pierdut în faţa celor de la Pandurii în ultima etapă dar nici rezultatele anterioare nu dădeau mari speranţe la acest joc. Totuşi echipa a reuşit să joace timp de o repriză de la egal la egal cu Pandurii, din păcate prea târziu, la scorul de 3-0 pentru gazde.  

Antrenorul Mihai Dinu a spus după meci că are încredere în echipa sa care nu a făcut jocuri slabe în acest sezon dar a avut mare ghinion la anumite meciuri.

„Am început meciul slab, am fost timorați şi am luat gol după câteva secunde. Au urmat alte goluri şi s-a cam terminat meciul. După aceea, am echilibrat jocul, am reușit să ținem mingea, să pasăm şi am avut câteva ocazii. Sunt mulțumit, cât de cât, de repriza a doua, nu şi de rezultat”, a spus Mihai Dinu, îngrijorat de aceste rezultate din ultimele şapte etape: „Normal că este îngrijorător că nu am mai câştigat de şapte jocuri. Diferența este făcută de pregătirea fizică, avem trei-patru jucători cu experiență şi restul copii dar Gilortul nu va pica cu aceşti tineri”. Sâmbătă, 27 noiembrie, începând cu ora 14:00, Gilortul Târgu Cărbuneşti va juca pe teren propriu cu una dintre ultimele clasate, Armata Aurul Brad.

Vizualizări: 501

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: