Conducerea echipei de baschet este optimistă

CSM Târgu Jiu a început destul de târziu seria victoriilor din acest sezon al Ligii Naţionale de baschet dar este de neoprit. Baschetbaliştii au ajuns la a treia victorie consecutivă însă fereastra din campionat le-a dat acum o pauză jucătorilor de la Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a obţinut a treia victorie consecutivă în Liga Națională de Baschet Masculin, după un meci extrem de spectaculos cu Rapid.  

Meciul interzis cardiacilor, disputat la Bucureşti, s-a încheiat cu scorul de  77-78, după ce gazdele de la Rapid conduceau cu un punct avans în ultima secundă de joc, după ce gorjenii conduseseră pe tabelă aproape întregul joc.

„A fost un meci pe care l-am controlat în marea lui majoritate. Am creat două diferențe de peste 10 puncte, dar, din păcate, le-am irosit mult prea ușor şi am ajuns în situația de a fi conduși la ultimul atac. Chiar dacă pare că am câștigat oarecum norocos, cred că este o victorie meritată ținând cont de cursul jocului... Vreau să felicit și jucătorii noştri pentru modul în care au luptat până la final”, a declarat antrenorul secund, Claudiu Alionescu, după meci. Şi oficialii clubului au fost fericiţi după această spectaculoasă victorie la care probabil nu s-a aşteptat prea multă lume.  Şeful secţiei de baschet a CSM, Adrian Roşu, consideră că micile probleme din jocul echipei lui Jordanco Davitkov pot fi remediate în pauza din campionat: „Încă avem probleme cu concentrarea în momentele cheie, dar sper şi am încredere că vom scăpa de acest „obicei” cât de curând. În rest sunt fericit că venim acasă cu a treia victorie consecutivă şi că avem pauză, fereastra pentru lotul naţional, pauză de care vom profita pentru a corecta aceste deficienţe”.

LNBM a intrat la începutul acestei săptămâni într-o pauză prelejuită de acţiunile loturilor naţionale de baschet dar jocurile vor continua în luna decembrie.

Vizualizări: 398

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: