Antrenorul Carlos Popescu face progrese cu juniorii CSM

Echipa de baschet masculin U13 a CSM Târgu Jiu, pregătită de profesorul Carlos Popescu, a pierdut cele două confruntări disputate în cadrul Turneului 2 din Grupa C a Campionatului Național rezervat categoriei U13. Cu toate acestea antrenorul juniorilor a constatat progrese mari la cei mai mici baschetbalişti ai clubului.

Deşi a pierdut cele două confruntări de la Craiova, din cadrul Turneului 2, tânăra echipă a CSM Târgu Jiu, Grupa U13 masculin, aflată la primul sezon competiţional, a înregistrat un progres vizibil făţă de primul turneu. Aspect pe care l-a remarcat şi antrenorul Carlos Popescu, care a făcut o analiză a turneului de la finalul săptămânii, în comparaţie cu primul turneu din serie. Carlos Popescu a declarat că este încântat de progresul pe care l-au înregistrat elevii săi de la meci la meci. „La finalul turneului 2 al mezinilor baschetului târgujian, bilanţul celor două partide disputate în weekend la Craiova, este unul nefavorabil echipei noastre. Totuși, micuţii noștri, au replicat mult mai bine comparativ cu prestaţia din primul turneu, respectiv împotriva acelorași echipe din Bănie. Pot spune acum, la o lună distanţă de primul turneu, comparând prestaţia în teren a micuţilor din cele 2 turnee, că au demonstrat un progres vizibil, ba chiar unul important. Sunt încântat de bucuria lor, de concurenţa apărută între ei, de progresul și reușitele lor”, a spus Carlos Popescu, antrenor la Grupa U13 Masculin  a CSM Târgu Jiu.

În prima rundă a turneului, în confruntarea cu ACS Champions Juniors Craiova, juniorii de la CSM au dat o replică incontestabilă echipei din Craiova, reuşind să câştige sfertul doi cu scorul de 12-2 iar la pauză să conducă cu 18-14. Sfertul trei a fost unul echilibrat şi foarte disputat, iar la finalul actului tabela arăta egalitate, scor 32 – 32 iar sfertul al 4-lea, graţie unei prestaţii ceva mai concrete din partea adversarului, s-a finalizat cu 16 – 10 în favoarea gazdelor care s-au şi impus în acest meci. Cel de al doilea joc din cadrul Turneului 2 a început  la doar 60 minute distanţă de încheierea primei partide, iar timpul de refacere a fost extrem de scurt pentru micuţii de la Târgu Jiu  care au reuşit totuşi să  înscrie cu 30 de puncte mai mult, în raport cu jocul disputat turneul anterior, dar au pierdut şi acest meci.

Vizualizări: 1,152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: