Cine este noul șef al Poliției Rutiere Gorj

Comisarul şef Ion Decebal Davidoiu este noul șef al Poliției Rutiere Gorj. Acesta a fost împuternicit să conducă Serviciul Rutier Gorj pentru 6 luni, fiind fostul șef al Serviciului Rutier Caraș Severin. Davidoiu preia postul ocupat, interimar, de subcomisarul Lucian Brâncuș, care a fost împuternicit șef Birou Rutier Târgu Jiu în locul Adinei Vasile, care va reveni ca ofițer la Rutieră. Daniel Săvulescu a câştigat concursul pentru şefia Serviciului Rutier Gorj, însă examenul a fost anulat pentru că nu au fost respectate procedurile.

Comisarul șef Ion Cristian Muscălescu va conduce încă o jumătate de an Inspectoratul de Poliție al Județului. Muscălescu a fost împuternicit să conducă Poliția Gorj, în urma pensionării lui Marius Dascălu.
Și Poliția Țicleni are de aproape o lună un nou șef. Vasile Roibu, fost ofițer în cadrul Serviciului de Ordine Publică, a fost împuternicit pentru șase luni la conducerea instituției. Și schimbări vor mai avea loc în Inspectoratul Județean de Poliție Gorj. Recent a fost scos la concurs postul de șef schimb II la Centrul de Reținere și Arest Preventiv. Recrutarea este din sursă internă, iar concursul a fost programat pentru data de 18 mai.

Vizualizări: 10,905

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: