Cine sunt candidații pentru funcția de președinte la CJ Gorj

Partidele politice au publicat listele finale cu numele celor care vor candida la Consiliul Județean Gorj. În perioada următoare, aceștia trebuie să îi convingă pe gorjeni că sunt cea mai bună variantă pentru județul nostru.

Din partea AUR, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean este Adrian Zorlescu. Zolrescu este un antreprenor din Târgu Cărbunești, președintele Oamenilor de Afaceri AUR Gorj.

Candidatul Alianței Dreapta Unită este liderul PMP Gorj, Nicolae Davițoiu. Acesta spune că vrea să dezvolte Gorjul printr-un proiect turistic, despre care afirmă că reprezintă singura alternativă atunci când se va închide Complexul Energetic Oltenia.

Liberalii au decis cine va intra în cursa electorală pentru șefia Consiliului Județean Gorj. Președintele PNL Gorj, senatorul Ion Iordache și-a asumat candidatura. Iordache a motivat de ce a ales să intre în ”bătălie”: vrea să dezvolte județul pentru ca cetățenii să nu mai fie nevoiți să plece peste hotare.

Fostul prefect de Gorj, Marcel Iacobescu, candidează din partea Partidului Verde – Verzii pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj. Iacobescu a făcut în trecut parte din PNL. Acesta dorește să facă din Gorj un județ prosper unde progresul și stabilitatea vor deveni realitate.

Din partea PSD, candidatul este Cosmin Mihai Popescu. Acesta ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean din 2016. Popescu afirmă că dorește să continue pe acest drum: ”oamenii au încredere în mine și eu am încredere în ei”.

Din partea S.O.S. ROMÂNIA candidează Alexandru Marius Motohonu.

Vizualizări: 3,229

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: