Cine susține puternic firma de recrutare pentru CEO și recruții

Firma de recrutare ARC Consulting SRL este puternic susținută, poate chiar de  Ministerul Energiei, date fiind două reacții din care rezultă că societatea a forțat, în plină furtună, să-și ducă planul la îndeplinire.

Pe de-o parte declarațiile agresive date în presa centrală, în care nu răspunde la întrebări serioase legate de procesul de selecție, ci doar atacă, și pe de altă parte tupeul de a încerca să meargă mai departe cu interviurile celor trei director selectați, într-un context atât de agitat, arată că această firmă are o susținere serioasă. 

Consiliul de Supraveghere a votat prelungirea contractului cu firma de recrutare pentru 60 de zile, care de fapt este singura metodă găsită pentru a suspenda demersurile de finalizare a procesului de selecție a celor trei membri de Directorat. 

Surse din CE Oltenia spun că firma de recrutare stabilise pentru luni, 12 februarie, interviurile pentru cei trei directori selectați- Dan Iulius Plaveti, Constantin Bălășoiu și Cosmin Trufelea. 

În ședința de Consiliu de Supraveghere s-a vorbit despre rezilierea contractului, însă majoritatea a susținut suspendarea contractului până la finalizarea contestațiilor. 

Însă suspendarea contractului nu era prevăzută în contractul dintre CEO și ARC Consulting SRL, și a fost nevoie de prelungirea perioadei până la care trebuie să ”livreze” managerii pentru CEO. 

Adiționalul nu mai este însă semnat de Bălășoiu și Plaveti, ci de alți directori din companie. 

În aprilie expiră contractele de mandat ale Directoratului CE Oltenia.

Reamintim că este în verificări modul de selecție a Directoratului CE Oltenia, după ce au fost depuse zeci de contestații. În plus, este analizată o acuzație de conflict de interese, dat fiind că doi dintre cei selectați au semnat contactul cu firma de recrutare.

Vizualizări: 3,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: