Cine va fi selecționerul României după EURO 2024!

Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, a făcut anunțul oficial despre selecționerul care va fi pe banca României după Campionatul European din 2024. Federația Română de Fotbal îi va propune prelungirea contractului lui Edi Iordănescu și după turneul final din Germania.

După ce Edi Iordănescu a calificat România la Campionatul European din 2024 în urma victoriei cu Israel, scor 2-1, cu o etapă înainte de încheierea preliminariilor, conducerea Federației Române de Fotbal a oferit detalii despre viitorul băncii tehnice a primei reprezentative.

Mihai Stoichiță a anunțat că Federația Română de Fotbal îi va propune prelungirea contractului lui Edi Iordănescu și după turneul final din Germania.

„Când a fost problema continuității, a fost prioritar pentru noi să vedem că Edi este un antrenor devotat, modern, un antrenor care știe, un antrenor care trăiește zi de zi ca să ajungă la performanță.

Nu s-a bazat pe întâmplare, a vrut să construiască și a reușit. Președintele, eu și care mai suntem, am văzut modul în care se manifestă el în cadrul acestei meserii, ca și în celelalte cazuri, cu Rădoi de exemplu, de care nu am vrut să ne despărțim, cu Contra la fel. Ei au continuat munca de zi cu zi la club, asta a fost dorința lor. La națională e o muncă mai mult de analiză. Asta o știe numai el, dacă vrea să rămână. Noi vrem.  Probabil cu mult înainte de EURO o să luăm o hotărâre. Da, o să-i propunem prelungirea contractului, nu e normal?

Probabil că dacă era alt selecționer și s-ar fi manifestat la fel ca Edi în cadrul activității zi de zi la federație ar fi fost același scenariu.  Chiar dacă am pierdut calificări sau am ajuns la baraj, noi am propus continuitate și lui Mirel, și lui Contra. Nu cred că federația a făcut o țintă din demiterea antrenorilor”, a spus Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Vizualizări: 1,187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: