Ciocea: Aştept să fiu ofertat de partide

Primarul din comuna gorjeană Bustuchin, Ion Ciocea, şi-a anunţat candidatura pentru încă un mandat. Acesta nu va candida independent şi aşteaptă oferte de la partidele politice. La alegerile trecute, Ciocea a candidat din partea PSD şi a obţinut un procentaj de aproape 90%.

Ion Ciocea susţine că este la dispoziția partidelor şi aşteaptă să fie ofertat. "De astăzi aştept oferte de la partide şi acolo unde cred eu că este mai bine, acolo mă voi duce. Până acum nu am discutat cu nimeni, dar sunt pregătit. E nevoie de o schimbare şi această schimbare vreau să vină de la mine. Eu nu mă duc la niciun partid pentru mine, ci pentru comunitate".

Ciocea este decis să o ia de la zero într-un alt partid şi susţine că PSD i-a lăsat un gust amar. "Vreau să vă spun că luni bune am fost efectiv hărţuit de conducerea PSD. Eu am făcut treabă la PSD, am muncit de jos ca să duc partidul la un nivel, iar domnul Weber a venit pe masă pusă şi m-a aruncat la coşul de gunoi. L-am plimbat de mână peste tot ca să aibă rezultatele pe care le-a avut", a mai spus Ciocea.

Acesta a intrat în conflict cu partidul în 2016, când a fost scos de pe lista pentru alegerile parlamentare, astfel că a ales să candideze independent, obținând peste nouă mii de voturi.

Vizualizări: 2,019

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: