Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

PMP își anunță candidatul la Primăria Târgu Jiu

Fostul director al Direcției de Patrimoniu Târgu Jiu a fost anunțat de PMP candidat la primăria din localitate. Este vorba de Marian Rotaru, care a fost demis din funcție anul trecut ca urmare a unor scandaluri în care a fost implicat, cel mai celebru fiind cel în care a fost fotografiat la serviciu, în timp ce o subalternă îi făcea pedichiura.

Rotaru are experiență administrativă, pentru că a fost în trecut primar la Lelești. În 2016 a ales însă să candideze la Târgu Jiu, unde a ieșit al doilea după Florin Cârciumaru, reușind să bată inclusiv candidatul PNL. Rotaru a obținut rezultatul bun pe un discurs antiPSD, dar a "negociat" apoi un post de director cu primarul PSD, care era atunci Florin Cârciumaru.

PSD l-a anunțat candidat pe fostul prefect Ciprian Florescu, iar din partea PNL va candida primarul în funcție, Marcel Romanescu. USR a anunțat că îl susține pe Cristinel Pablo Radu Suciu, economist la o firmă privată.

Vizualizări: 2,888

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: