Ciocea, către liderii PSD: Lăsați politica murdară

Se ațâță spiritele la Primăria Bustuchin. În așteptarea ordinului prin care va fi suspendat din funcție, primarul Ion Ciocea le reproșează liderilor PSD că a pierdut un mandat de parlamentar din cauza lor și îi cheamă acum să repare un drum județean. Ciocea a trimis o scrisoare deschisă lui Cosmin Popescu în care se plânge că localnicii și-au distrus mașinile din cauza drumului denivelat.

Problema apărută în carosabil a fost sesizată de luna trecută. Asfaltul s-a umflat și, în zonă, se circulă pe o singură bandă. „Pe DJ 675 C, la km 11+870, din 19.06.2019, s-a produs fenomenul de burdușire a părții carosaile, în dreptul podețului situat în zona respectivă. Față de cele arătate, vă rugăm să interveniți pentru remedierea părții carosabile, dat fiind faptul că, în zona respectivă, se circulă foarte greu, pe o singură bandă, din această cauză”, se arată în adresa transmisă Consiliului Județean Gorj.

Pentru că nu a primit niciun răspuns, primarul Ion Ciocea insistă la Consiliul Județean și le transmite liderilor PSD să rezolve problemele oamenilor și să lase „deoparte politica murdară”.„Domnule președinte, mi-am pierdut un mandat de parlamentar din cauza dumneavoastră, dar vă  rog să lăsați politica murdară și jocurile domnului Weber și să veniți să rezolvați  problemele  comunităților, deoarece au fost distruse mașinile oamenilor. Nu este o problemă pentru mine, pot să îmi pierd chiar și mandatul de primar, pentru mine sunt prioritare problemele cetățenilor”, a fost mesajul transmis, pe Facebook, de primarul Ion Ciocea.

Ion Ciocea urmează să fie suspendat din funcția de primar după ce PSD i-a retras sprijinul. Edilul a candidat pe cont propriu la alegerile parlamentare din 2016, iar partidul s-a dezis de el la aproape trei ani distanță. (M.M.)

Vizualizări: 1,554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: