Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Primar: Mă omoară în secunda cum mă întâlnește

Silviu Ionuț Stan, primarul din Albeni, susține pe pagina de socializare că viața îi este pusă în pericol. "În cursul orelor 08:30 doamna Baltaretu Viorica functionar al Primăriei Albeni ii spuse doamnei Balasoiu Maria sa-mi transmita ca sotul dumneaei Baltaretu Marian depusă o declarație la Poliție ca ma omoară in secunda cum ma întâlnește", susține primarul într-o postare care cu greu poate fi luată în serios.

Viorica Băltărețu este salariata umilită permanent de primar. Presa a relatat de-a lungul vremii cum i-a fost scos biroul pe hol, cum a fost trimisă prin ploaie torențială, pe jos, la încasări în zone unde nu mai locuiește nimeni și așa mai departe.

Primarul susține însă că se simte în pericol. "Voi merge în fața Poliției Tg jiu si voi sta până când aceste organe de Poliție il vor chema la audieri pe acest om", arată primarul Stan.

Vizualizări: 5,121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: