Ciocea: Poate candidez de la PSD. Weber: A început să viseze

Continuă schimbul de replici între primarul de la Bustuchin și liderii PSD Gorj. Partidul încearcă să îl lase pe Ciocea fără postul de primar, poziție pentru care susține în 2020 candidatura viceprimarului Gheorghe Stoenescu. Supărat, Ciocea a încercat să îl lase pe Stoenescu fără postul de viceprimar, dar în ultimul moment a retras proiectul de pe ordinea de zi a Consiliului Local.

Ion Ciocea a explicat la Radio Infinit că nu a retras proiectul definitiv, ci doar a amânat momentul, ca urmare a unei discuții cu președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu.

Acesta din urmă susține însă că nu a avut discuții politice cu Ciocea. ”Singurele discuții purtate cu domnul Ciocea au fost doar pe teme administrative, privind proiectele pe care Consiliul Județean și Guvernul le susțin pentru dezvoltarea comunei Bustuchin, așa cum au făcut-o și până acum. Să fie clar pentru toată lumea! PSD Gorj are candidat pentru Primăria Bustuchin în persoana actualului viceprimar, Gheorghe Stoenescu. În rest, poveștile domnului Ciocea sunt doar niște încercări lamentabile de a crea tensiuni în organizația locală ”, a precizat Cosmin Popescu, președintele executiv al PSD Gorj.

Primarul din Bustuchin a înțeles altceva din discuția cu Cosmin Popescu, inclusiv faptul că ar putea candida în 2020 din partea PSD. „Poate și la PSD, de ce? Nu se știe ce va fi până în 2020. Este posibil, dar cu alți oameni care să conducă partidul“, a spus Ciocea la Radio Infinit.

„Visează“, susține președintele PSD Gorj, deputatul Mihai Weber. ”Domnul Ciocea își dorește să candideze în 2020 din partea PSD. Așa de tare își dorește, încât a început să viseze că poartă discuții cu vreunul dintre noi, din conducerea PSD Gorj. Prin declarațiile făcute, prin acțiunile întreprinse și atitudinea avută, Ion Ciocea nu poate negocia cu PSD Gorj. Îl susțin cu tărie pe Gheorghe Stoenescu pentru o candidatură, în 2020, la Primăria Bustuchin”, a susținut și Mihai Weber, președintele PSD Gorj.

PSD Gorj susține într-un comunicat de presă că Ion Ciocea vorbește în spațiul public despre trădători, însă singurul ”trădător” din Bustuchin este chiar primarul, care a părăsit partidul candidând ca independent la alegerile parlamentare din anul 2016.

Vizualizări: 1,535

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: