Sondajul a stabilit candidatul PSD pentru Primăria Târgu Jiu

Senatorul Florin Cârciumaru, vicepreședinte al PSD Gorj, a spus cine a ieșit pe primul loc în sondajul realizat pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu în 2020. Potrivit lui Cârciumaru, pe primul loc a fost Ciprian Florescu - fost prefect, acum secretar de stat, urmat de viceprimarul Aurel Popescu.

Celălalt viceprimar, Adrian Tudor, care continuă să spună că el are șanse mari să fie desemnat candidat, a fost pe locul al treilea, potrivit celor declarate de Florin Cârciumaru.

PSD a făcut două sondaje la Târgu Jiu și de fiecare dată Ciprian Florescu a fost pe primul loc. Senatorul Cârciumaru susține că Florescu are susținerea tuturor liderilor, inclusiv a celor de la organizația municipală. Multe declarații făcute în spațiul public par însă să arate că Aurel Popescu și Adrian Tudor își doresc ca ei să fie candidații.

Chiar dacă stă binișor în sondaje, Ciprian Florescu are dezavantajul că lucrează la București, el fiind secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor. (A.A.)

Vizualizări: 3,136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: