Ciocea vrea să fie coleg de partid cu Romanescu

Primarul din Bustuchin, Ion Ciocea, ar vrea ca în 2020 să fie coleg de partid cu primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu. Ciocea a fost ales din partea PSD, dar este considerat exclus după ce a candidat independent la alegerile parlamentare. Romanescu a fost ales sub sigla PNL, dar ar fi negociat cu mai multe partide candidatura din 2020. „Eu îl văd pe domnul Romanescu că s-a călit politic. Mi-aş dori ca pe viitor să fiu alături de un asemenea om, acolo unde ne va fi locul. Trebuie să ne unim şi să mergem acolo unde sunt oameni care vor să facă ceva pentru ţara asta. Eu am crezut foarte mult în oameni, numai că acolo sus oamenii nu gândesc la fel”, a spus Ciocea la Tele3, fără a preciza la ce partid ar vrea să fie coleg cu Marcel Romanescu.

Ciocea crede că Romanescu ar fi făcut mai multă treabă la primărie, dacă ar fi avut şi echipa de consilieri. „Faptul că nu are o echipă de consilieri, este o problemă nu numai pentru dumnealui, ci şi pentru oraş”, a spus Ciocea.

Primarul din Bustuchin ar vrea să fie coleg de partid şi cu Robert Filip - primarul ALDE de la Rovinari şi Cristina Cilibiu - primarul PSD de la Turceni. „Suntem mulţi oameni care vrem să ne unim”, a mai spus Ciocea, dând de înţeles că sunt demersuri pentru dezvoltarea unui partid local. (A.A.)

Vizualizări: 1,028

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: