Diaspora protestează şi la Târgu Jiu. „Gorjul nu e roşu!”

Un gorjean care munceşte în străinătate organizează un protest împotriva PSD. „Gorjul nu e roşu” este iniţiativa lui Alin Stănescu. El a obţinut deja autorizaţie de la Primăria Târgu Jiu, pentru mitingul ce va fi organizat miercuri în Piaţa Prefecturii, unde şi-au anunţat prezenţa circa 300 de persoane. De la Târgu Jiu, protestatarii vor merge cu maşinile la Bucureşti.

Alin Stănescu lucrează în Italia. A creat evenimentul pe Facebook şi acolo şi-a invitat prietenii să vină la protest. „Vreau să vă invit pe 8 august la protestul care va avea loc în faţa Prefecturii din Târgu Jiu. Primăria ne-a dat autorizaţie pentru protest. Acest protest nu este un protest politic, al vreunui partid. Este o idee care mi-a venit mie şi am dezvoltat-o împreună cu mai mulţi prieteni din Gorj. Pe 10 august este protestul Diasporei la Bucureşti, la care trebuie să participăm şi noi, gorjenii”, a transmis tânărul.

El şi-a încurajat prietenii să vină la mitingul de la Târgu Jiu şi să nu lipsească nici de la marele protest al Diasporei anunţat în Capitală, pe 10 august. Tânărul din Milano susţine că gorjenii trebuie să demonstreze că judeţul nu este „roşu”. „Este important să fim prezenţi pe 8 august. Protestul a fost autorizat pentru orele 18-21. Poate veni oricine. Noi nu promovăm niciun partid, iar ideea acestui protest mi-a venit gândindu-mă că trebuie să ne organizăm pentru 10 august. Ne vom organiza într-o coloană de maşini care va merge la Bucureşti. Vom pleca la ora 7 din Târgu Jiu. Mergem prin Craiova, Slatina, Argeş şi ne vom opri la Bucureşti. Eu cred că ne-am săturat să fim cunoscuţi ca judeţul «roşu» condus în ultimul timp de Ion Călinoiu, Florin Cârciumaru, Victor Ponta şi Laurenţiu Ciurel, care au distrus tot. Din acest motiv trebuie să mergem la Bucureşti”, a motivat Alin Stănescu.

Protest autorizat

Primăria Târgu Jiu a analizat solicitarea organizatorilor şi a dat undă verde protestului. Acesta este autorizat pentru intervalul orar 18.00 – 21.00. „A fost autorizat mitingul pentru data de 8 august. Acesta va avea loc în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu. S-a anunţat participarea a 300 de persoane. Nu este un miting politic, ci o dorinţă a organizatorilor de a trage un semnal de alarmă cu privire la legile justiţiei”, a transmis viceprimarul Aurel Popescu.

Vizualizări: 1,363

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: