Cioloș promite că va tăia pensiile speciale: Este mită mascată

Mișcarea Romania Împreună, partidul lui Dacian Cioloș, transmite într-un comunicat de presă că ”se angajează politic să refacă întreaga structura a sistemului juridic pe care PSD și ALDE încearcă să o distrugă în aceste zile” și ”să taie toate pensiile speciale pe care actuala putere politica le folosește ca mită pentru persoanele aflate în sistem astfel încât acestea să susțină demantelarea justiției”.

”Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, ar trebui sa iasă de urgență la pensie dacă dorește să beneficieze de actuala pensie specială care i-a fost oferită. În curând, la viitoarele alegeri forțele democratice din aceasta țară vor prelua conducerea politică și vom schimba de urgentă toate aceste măsuri care constituie o mita mascata prin care se cumpără complicitatea unor oameni fără scrupule”, se arată în comunicatul Mișcării România Împreună.

Dacian Cioloș, președintele fondator al formațiunii, avertizează că cei din PSD și ALDE sunt dispuși să facă orice pentru a scăpa de pușcărie și a rămâne la putere, ”distrug sistematic și premeditat sistemul de justiție pentru că își închipuie că vor scăpa, mituiesc funcționari, demnitari, categorii sociale defavorizate, totul într-o disperare fără seamăn și nemaiîntâlnită într-o societate democrată”. (A.A.)

Vizualizări: 1,408

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: