Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Ciorbă acrișoară de legume á la grec

Ciorba de legume á la grec este atât de delicioasă încât numai așa vei face ciorba de legume. Este destul de uşor de preparat şi poţi folosi legumele pe care le ai la îndemână în casă.

Ciorba acrișoară de legume á la grec necesită următoarele ingrediente pentru preparare:

    3 cepe

    3 morcovi

    1 ardei roșu

    1 ardei galben

    1 rădăcină pătrunjel

    1 rădăcină țelină

    3 cartofi

    5 roșii

    1 ou

    3 linguri smântână

    1 lingură oțet

    ulei

    pătrunjel

    sare

Mod de preparare: Tăiem legumele, mai puțin cartofii și roșiile, pe urmă le prăjim într-un vas încins cu ulei. Adăugăm roșiile mărunțite, apa, acoperim cu un capac și gătim la foc mic 15 minute. Adăugăm cartofii tăiați cubulețe, smântâna, oul și oțetul. Condimentăm cu sare și piper și fierbem la foc mic până când cartoful este gata. La final, adăugăm verdeața tăiată mărunt şi poate fi servită.

Vizualizări: 1,703

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: