Circa 20 de cursuri la Școala Populară de Artă. Cât costă!

Școala Populară de Arte ”Constantin Brâncuși” Târgu Jiu pune la dispoziția celor interesați să-și dezvolte talentele artistice servicii complete, atât pe parte de canto, cât și pe parte de instrumente muzicale, meșteșuguri și dansuri. Înscrierile au început de astăzi, 1 septembrie, anunță instituția.

Sediul instituției este la Teatrul de vară, iar documentele necesare la înscriere sunt: copie CI sau certificat de naștere, adeverință medicală eliberată de la medicul de familie care să ateste faptul că solicitantul este apt medical.

Cei care se înscriu în primul an la muzică vor susține un test de aptitudini melodico-ritmice (voce, testarea auzului muzical, a simțului ritmic, memorie muzicală). Candidații vor prezenta 2 piese: una lentă și una rapidă. 

Pot fi urmate cursuri de acordeon, artă decorativă, artă fotografică, balet, canto, chitară, contrabas, dansuri, design vestimentar, fluier și alte instrumente de suflat, grafică, percuție, nai, orgă, pian, pictură, saxofon, țambal și vioară. Prețurile pornesc de la 100 de lei la secțiile din mediul rural și de la 200 de lei în Târgu Jiu, în funcție de specializare. 

Vizualizări: 1,091

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: