Începe "Litoralul pentru toţi". Hotelierii pun la bătaie 10 mii de locuri de cazare

Cine nu a reușit să ajungă în vara aceasta la mare, mai are o șansă. Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează, astăzi, cea de-a 41 -a ediţie a programului "Litoralul pentru toţi". Prețurile sunt mai mult decât accesibile. Hotelerii dau asigurări că au micșorat tarifele cu până la 75% faţă de cele din vârful sezonului.

Federația estimează că anul acesta vor participa la programul „Litoralul pentru toți” aproximativ 100 de hoteluri de la malul mării, care vor pune la dispoziția turiștilor, în total, aproape 10 mii de locuri de cazare. 

"În ciuda scurtării vacanţei de vară a elevilor şi a campaniei fără precedent de denigrare a litoralului românesc, "Litoralul pentru Toţi" este un program aşteptat şi dorit atât de românii care s-au bucurat deja de o vacanţă în plin sezon, cât şi de cei care vor să profite de tarifele foarte bune pentru a merge într-un sejur pe litoral. Este singurul program social care oferă posibilitatea tuturor să se relaxeze câteva zile la plajă şi îi îndemn pe turişti să rezerve în această activitate pentru că preţurile sunt accesibile, cu mult mai mici decât în destinaţiile concurente, iar vremea se anunţă a fi însorită şi călduroasă toată luna septembrie", a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR, în presa centrală. 

Pentru o noapte de cazare fără mic dejun tarifele încep de la 35 de lei de persoană, la un hotel de 3 stele, pentru un sejur de minimum 5 nopţi de cazare. Puțin mai ridicate, dar nu la fel de piperate ca până acum, vor fi tarifele pentru serviciile all-inclusive. Acestea încep de la 215 lei/noapte/persoană la un hotel de 3 stele, pentru minimum două nopţi de cazare.

"Litoralul pentru Toţi" este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Vizualizări: 1,274

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: