Circa o sută de directori, dați în judecată de CE Oltenia

Complexul Energetic Oltenia este în proces cu sute de salariați, cu directori din Directorat, Consiliul de Supraveghere, iar acum cu încă aproape o sută de angajați, unii actuali directori de sucursale, alții foști directori sau șefi de servicii.

Ultimul proces deschis de CE Oltenia în urmă cu câteva zile are legătură cu închirierea de către societate a unor mașini de teren, iar Curtea de Conturi a imputat banii. Este vorba despre șefi din minerit și energie care au închiriat mașini de teren pentru unități, sau mai ales pentru șefii de unități. Prejudiciile constatate depășesc 2 milioane de lei.

Printre cei acționați în instanță se numără și Tiberiu Totea, Ion Pisc, Adriana Vîlceanu, Daniel Burlan, Maria Scurtu. Gheorghe Leșu Davițoiu, Sorin Teiu, Daniel Olaru, Grigore Dădălău, Ion Dafinoiu, Sorin Iovan, Vasile Crețan, Emanoil Dragomirescu, Delia Chircă și Nicoleta Ciurel. Unii sunt în câte două procese, și pe minerit, și pe energie. În total sunt patru acțiuni. Ele au fost înregistrate la începutul lui februarie și nu a fost dat încă termen.

Vizualizări: 5,002

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: