Administratorul special de la UM Sadu, reclamat de colegii din Romarm

Constantin Iovănel, administratorul special al Uzinei Mecanice Sadu, este reclamat de către colegii săi din Romarm organelor de cercetare, pe motivul săvârşirii unor infracţiuni de abuz în serviciu. Sesizările sunt deja înregistrate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 şi transmise ulterior Poliţiei Sectorului 6 Bucureşti. Într-o sesizare transmisă redacţiei, oamenii se plâng că Iovănel Constantin este favorizat de către conducerea Romarm, în ciuda acuzaţiilor aduse.

 Mai mulţi angajaţi Romarm au trimis şi o scrisoare deschisă prim-ministrului Sorin Mihai Grindeanu. În scrisoarea deschisă se vorbeşte şi despre Mihai Nicuşor Mircea, director comercial-tranzacţii. „La Romarm există o persoană care este anchetată şi trimisă în judecată de DNA (sub control judiciar) pentru faptele de corupţie). Cu toate acestea conducerea îl menţine pe funcţia de director comercial-tranzacţii”, se arată în scrisoarea deschisă transmisă primului ministru.

Mihai Nicuşor Mircea a fost preşedintele Consiliului de Administraţie de la UM Sadu, până în urmă cu aproximativ un an. Acesta a fost înlocuit după un incident petrecut la fabrica de armament de la Cugir. Directorul UM Sadu spune că, pe linie instituţională, a colaborat bine cu cei doi reprezentanţi Romarm. „Domnul Constantin Iovănel este prezent de fiecare şedinţă a Consiliului de Administraţie, vine şi de fiecare dată când sunt diverse probleme. Dumnealui este însă angajat la Romarm. În ceea ce-l priveşte pe domnul Mihai Nicuşor Mircea, dumnealui a fost preşedintele Consiliului de Administraţie, cam până prin luna februarie a anului trecut, dar a fost înlocuit din funcţie. Din punct de vedere instituţional, am colaborat bine cu amândoi”, a declarat Nicolae Dijmărescu, directorul UM Sadu.

Galerie foto


Vizualizări: 923

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: